Dat we Circore al bij 30% van alle waterschappen mochten leveren, daar zijn we trots op. Maar dankzij onze vernieuwde website vinden meer mensen ons, zo ook de heer Groenendijk uit Heinenoord.

De heer Groenendijk uit Heinenoord wilde snel een nieuwe beschoeiing plaatsen aan de rand van zijn tuin. Na een zoektocht op Google kwam hij uit bij Circore.

“Voor een stuk beschoeiing van 50 meter langs onze tuin, was ik op zoek naar materiaal dat lang meegaat en er goed uitziet. Beton vind ik niet mooi en hout kun je binnen 20 jaar weer vervangen, want dan is het doorgerot. Daarom heb ik gezocht naar ‘kunststof beschoeiing’ op internet en de website van Circore sprak mij direct aan.”

Snel resultaat

Hij besloot meteen contact op te nemen. Voor de heer Groenendijk was het van belang dat hij snel geholpen werd. En dat kon: Binnen een week lag zijn tuinrand er weer strak bij.

“Er werd direct gereageerd op mijn verzoek om een prijsopgaaf en twee dagen dagen later hebben we de materialen opgehaald bij de producent in Oss. Binnen 5 dagen na het eerste contact staat er bij ons een strakke nieuwe beschoeiing waar we geen omkijken meer naar zullen hebben zolang we hier wonen.”

 

Nieuws overzicht