duurzaam, damwandprofiel, circore

Damwandprofiel

Uniek
2 jaar materiaalgarantie

De massieve kunststof damwand profielen worden allen geproduceerd door middel van intrusie van hoogwaardige kunststoffen en kunststofvezels uit auto-shreddermateriaal. Voor de grote grondkeringen en/of bij intensiever gebruik zijn de massieve kunststof damwandprofielen uitstekend geschikt. Daarnaast zijn de massieve kunststof damwandprofielen ook geschikt voor de kleinere stuwen. Net als bij de massieve kunststof palen worden de sterktes behaald door de unieke samenstelling in kunststoffen. Bij de damwandprofielen is een zoeker bevestigd om het profiel op zijn plek te houden tijdens intrilwerkzaamheden. Kleurstelling is antraciet.

Product eigenschappen

Als basisgrondstoffen gebruiken wij een mix van 50% automotive kunststoffen en 50% PE/PP mix, beide gerecyclede kunststoffen. Door de receptuur van de basisgrondstof met hierin vermengde kleurstof wordt het verouderingsproces dusdanig vertraagd dat een verwachte levensduur van minimaal 50 jaar aannemelijk is.

Soortelijk gewicht 0,85 tot 0,95 . Kleurtint kan per productie 3% afwijken van eerdere producties.

Afmetingen
• 50x200x3.000 mm
• 60x200x4.000 mm


Naast ons standaardaanbod, leveren we maatwerk. De lengte en de dikte van het materiaal kunnen we aanpassen aan de wens van de opdrachtgever of de vereisten van het project.

Toepassing

De massieve kunststof damwandprofielen zijn uitstekend geschikt voor grondkeringen van hoger dan 80 cm en/of waarbij bovenmatige druk op de grondkering wordt uitgeoefend.

Daarnaast zijn de damwandprofielen van Circore ook geschikt voor de kleinere stuwen.

Bestellen of meer informatie?

Onze beloften op een rij

1

Provincies, waterschappen en gemeenten hebben 50 jaar lang geen omkijken naar hun circulaire grondkeringen.

2

De producten van Circore zijn 100% onderhoudsvrij.

3

Circore verstrekt een materiaalgarantie van 2 jaar.

4

De producten rotten niet en doorlopen tests op intrillen, uitloging en kruipen succesvol.

5

De producten rotten niet en doorlopen tests op intrillen, uitloging en kruipen succesvol.